Какво е дигитален театър

Дигитален театър е стрийминг платформа за сценични изкуства, която има за цел да разпространява и популяризира театър, кино, музика и танц, както сред почитателите на сценични изкуства в България, така и сред широката българска аудитория зад граница. 

Съдържанието на платформата е достъпно във формат Video-on-Demand (видео при поискване) или Live Streaming (излъчване в Интернет чрез заснемане на живо).

Дигитален театър предлага бърз (в рамките на няколко минути) и удобен начин за използване на услугата, като гарантира високо качество на картина и звук.

Всеки потребител с достъп до Интернет има възможността да се наслади на театрално представление или друго културно събитие, заплащайки чрез сигурен стандартен електронен метод своя "дигитален билет", което му дава пълна свобода във времевия диапазон и начина на гледане на избраното от него съдържание.

На телевизора, включен към вашия смартфон, на вашия лаптоп или настолен компютър, в желания формат по иновативен, удобен и по-достъпен от всякога начин, българските сценични изкуства ще влязат в дома ви с много емоции.

Контакти:

България: info@digitaltheatre.bg

Българи, живеещи в чужбина: international@digitaltheatre.bg

Приятно гледане!